Filiala judeţeană a AUR Buzău şi-a depus, miercuri, listele de candidaţi pentru Parlamentul României. Deputatul de Galaţi Sorin Titu Muncaciu deschide lista la Camera Deputaţilor, iar Marius Valentin Roman pe cea de la Senat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Lista pentru Camera Deputaţilor este deschisă de actualul deputat de Galaţi Sorin Titus Muncaciu, urmat de Cosmin Dinu, Sebastian Spînu, Elena NeguţConstantin Dumitru, Elena Putinică şi Alexandru Mahovici. 

La Senat lista este deschisă de Marius-Valentin Roman urmat de Ştefan Jercan, Aurelia Oprea şi Constantin Cristescu.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

După depunerea candidaturilor la sediul Biroului Electoral de Circumscripţie judeţeană Buzău, cu o întârziere de o oră, a apărut şi preşedintele AUR, George Simion, care a declarat ca a venit de la Pechea să îşi susţină colegii care şi-au depus candidaturile la Buzău, aşa cum şi ei l-au susţinut la depunerea candidaturii la alegerile prezidenţiale.

De asemenea, George Simion a declarat că speră ca buzoienii să facă schimbarea aşteptată de atâţia ani, pe 1 decembrie, dar şi că pe 8 decembrie să îi acorde încrederea în confruntarea finală pe care o va avea cu preşedintele PSD Marcel Ciolacu sau cu ”un alt pesedist notoriu, Mircea Geoană”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.