Primarul Timişoarei Dominic Dritz un a făcut un apel ferm către autorităţi pentru renumărarea voturilor, pe fondul unor dovezi clare care indică o fraudă flagrantă în procesul electoral.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Fac un apel la domnul Ciolacu, care este liderul PSD, liderul partidului din care provine preşedintele AEP. Miza acestor zile nu este viitorul primar al Sectorului 1. Nu este viitorul primar al Sectorului 2. Povestea aici nu este despre Clotilde Armand, nu este despre Radu Mihaiu. Miza acestor zile este viitorul democraţiei româneşti. Nu cerem nimic mai mult decât să ne uităm încă o dată la buletine de vot, să ne asigurăm că, indiferent cine va fi primar, să fie valid”, a afirmat Dominic Fritz, potrivit comunicatului de presă al USR.

USR solicită autorităţilor să acţioneze rapid şi eficient în această privinţă, subliniind importanţa restabilirii integrităţii procesului electoral.

Şi Clotilde Armand a cerut renumărarea voturilor la Sectorul 1, la alegerile locale de duminică şi a afirmat că are dovezi clare şi matematice că a fost fraudat acest scrutin în mod flagrant, iar „Ciolacu şi Ciucă sunt părtaşi la cea mai mare fraudă electorală după 1946”.

Biroul Electoral Central a respins, ca neîntemeiată, cererea de anulare a alegerilor locale din Sectorul 1 formulată de către Clotilde Armand, în calitate de candidat la funcţia de primar de sector din partea Alianţei Dreapta Unită. BEC a argumentat că „sesizările petentului nu cuprind alte motive şi nu sunt însoţite de probe în dovedirea acestora”.

 

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.