Candidatul independent la alegerile europarlamentare Nicolae Bogdănel Ştefănuţă face apel la Biroul Electoral Central şi la Birourile Electorale Municipale să lase studenţii să voteze. Apelul vine ca urmare a sesizărilor primite de la votanţi, care transmit că unele secţii, cum sunt 1245 şi 1246 din Sectorul 6 din Capitală procesează voturile pe listele suplimentare (pe care votează majoritatea studenţilor care nu se află în localitatea de domiciliu) foarte încet, iar alte secţii nu mai dispun de liste suplimentare încă de la ora 14:00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

„Un vot fără vocea tinerilor este un vot incorect. Încurajez tinerii şi studenţii să voteze masiv în cât mai multe secţii, astfel încât să nu mai fie sabotaţi de lentoarea cu care tratează autorităţile situaţia. Astăzi trebuie să fie despre toată România, nu doar România lor”, a declarat Nicu Ştefănuţă, conform unui comunicat de presă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.