Gabriela Firea i-a reproşat lui Sebastian Burduja că, în loc să prezinte un program pentru Capitală şi să comunice critic faţă de neajunsurile şi neîmplinirile lui Nicuşor Dan, liberalul avea o problemă doar cu ea, de dimineaţă până seară, ea fiind colega sa de coaliţie şi „nu acest lucru se stabilise la nivelul preşedinţilor”. Aceasta a mai spus că în viaţă totul se decontează şi nu crede că rămân aşa lucruri. Întrebată dacă un loc la europarlamentare ar fi un premiu de consolare, Firea a spus e o onoare şi,dacă va fi eurodeputată, va lupta tot pentru a atrage fonduri europene pentru Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Colegilor de la PNL nu. Am să îi reproşez doar candidatului lor la Primăria Capitalei care, în loc să prezinte un program pentru Capitală şi să comunice în sens critic faţă de neajunsurile şi neîmplinirile actualului primar, de dimineaţa până seara el avea o problemă doar cu mine, care eram colega lui din coaliţie şi nu acest lucru se stabilise la nivelul preşedinţilor. Dar în viaţă totul se decontează. Nu cred că rămân lucrurile aşa”, a declarat Gabriela Firea, întrebată dacă are ceva să le reproşeze colegilor de la PNL, duminică seara la sediul PSD.

Chestionată dacă această situaţie ar trebui analizată în coaliţie, Firea a răspuns: „Cu siguranţă va trebui realizată şi o analiză în cadrul coaliţiei”.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

De asemenea, întrebată dacă un loc la europarlamentare e un premiu de consolare, ea a replicat. „E o onoare, în primul rând”.

„Dacă voi ajunge acolo voi lupta tot pentru Bucureşti, pentru a atrage în continuare fonduri europene şi cu siguranţă voi fi un europarlamentar foarte eficient, tot pentru Bucureşti”, a completat Firea.

Nicuşor Dan câştigă Primăria Capitalei cu 45% din voturi, iar Gabriela Firea a obţinut 24%, conform exit-poll-ului CURS-Avangarde, pe baza datelor culese până la ora 20.00.

Primăria Generală Bucureşti este cîştigată detaşat, conform rezultatelor exit-pollului, de primarul în funcţie. Nicuşor Dan ocupă locul 1, cu 45% din voturi, urmat de Gabriela Firea cu 24%. Cristian Popescu Piedone – 13%, Sebastian Burduja 10%. Candidatul AUR Mihai Enache are 4% iar Diana Şoşoacă are 3% din voturi.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.