Gabriela Firea a declarat că va face comentarii mai multe, după ce „vom avea scorul real”, după numărarea buletinelor de vot, nu după datele pe care le arată acum exit poll, potrivit cărora Nicuşor Dan are 45% din voturi, iar ea a obţinut 24%. Ea a mai spus că a fost o soluţie de compromis pentru că a fost desemnată candidat după 16 ore, dar nu vrea să reproşeze nimic nimănui.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„E un exit poll. Domnul Ciolacu a zis să numărăm voturile şi să stăm în secţii până se semnează ultimele procese verbale. Haideţi să comentăm după ce avem scorul real în urma numărării buletinelor de vot. Scorul nu va rămâne cu siguranţă aşa. Sunt mai multe motive, dar nu are rost să le analizăm în stradă, în fugă, fără să avem rezultatul final. Este un exit poll până la urmă. Comentăm şi vă promit că răspund tuturor întrebărilor după ce avem scorul real, în urma numărării buletinelor de vot. E normal să facem o analiză, dar vom face intern, nu la televizor. Sunt mai multe motive, dar nu are rost să-l analizăm aşa pe stradă, în fugă şi fără să avem, cu adevărat, rezultatul final al numărării voturilor, este un exit-poll până la urmă. Nu vreau să reproşez nimănui nimic”, a afirmat Gabriela Firea, duminică seară.

Ea a adăugat că „am fost mulţi candidaţi în coaliţie”, şi „aşa au fost deciziile”.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

„Acum ce putem să mai facem? Am făcut o campanie corectă, bazată pe soluţii, n-am jinit pe nimeni, iar din păcate ceilalţi contracandidaţi domni m-au atacat pe mine de parcă eram primarul în funcţie şi eu trebuia să facă bilanţul guvernării locale. Aşa au găsit ei de cuviinţă, cu fraze foarte urâte şi anumite expresii de la periferia vocabularului. Ce să facem? Aşa au găsit ei de cuviinţă să îşi facă campanie. Eu am făcut o campanie curată, bazată pe soluţii, pe idei, ce am lasat la primărie, ce vreau să continui şi ce proiecte am. Nu ştiu dacă campania mea a fost prea serioasă, prea sobră, nu am cântat, nu am dansat, nu am vorbit urât, nu am spus cuvinte atractive care să creeze titluri, poate a fost o campanie prea serioasă, profesionistă”, a completat Firea.

Aceasta a mai precizat că este şi va rămâne un om de echipă.

„Am fost o soluţie de compromis pentru că am fost desemnată candidat după 16 ore. Sunt şi voi rămâne un om de echipă. A fost soluţia luată la acel moment de coaliţia de guvernământ. Nu am pus la îndoială niciodată discuţia, de la acel moment, şi criza în care, practic, se intrase. Atunci m-am gândit că poate fi un succes, dar şi un eşec, mi-am asumat cu bune şi cu rele, aşa face, aşa face un om de echipă”, a mai spus Firea.

PSD-PNL sunt cotate la alegerile europarlamentare cu 54%, AUR - 14%, Dreapta Unită 11%, conform exit-poll-ului CURS-Avangarde, p ebaza datelor culese până la ora 20.00.

Nicuşor Dan câştigă Primăria Capitalei cu 45% din voturi, iar Gabriela Firea a obţinut 24%, conform exit-poll-ului CURS-Avangarde, pe baza datelor culese până la ora 20.00.

Primăria Generală Bucureşti este cîştigată detaşat, conform rezultatelor exit-pollului, de primarul în funcţie. Nicuşor Dan ocupă locul 1, cu 45% din voturi, urmat de Gabriela Firea cu 24%. Cristian Popescu Piedone – 13%, Sebastian Burduja 10%. Candidatul AUR Mihai Enache are 4% iar Diana Şoşoacă are 3% din voturi. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.