Designerul Roxana Ostroveanu a primit "Excellence Award for Innovative Haute Couture Design" în cadrul Paris Fashion Week 2024, unul dintre cele mai importante evenimente din industria modei. Premiul este o recunoaştere a performanţei remarcabile pe care brandul IMROSKA, lansat de designerul român, a reuşit-o în domeniul haute couture.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Premiul i-a fost înmânat de către Jwana Karim, actriţă şi influencer de renume, cunoscută în lumea modei şi a produselor de lux. Cu peste 4 milioane de urmăritori pe reţelele de socializare, Jwana Karim este una dintre cele mai influente voci din industria fashion şi un susţinător fervent al designului inovator.

„IMROSKA este un brand care redefineşte eleganţa şi originalitatea în moda de lux. Ce a creat Roxana Ostroveanu este o formă de artă şi merită toată aprecierea”, a declarat Jwana Karim.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Roxana Ostroveanu, cunoscută pentru abordarea sa inovatoare în fashion, a declarat că acest premiu reprezintă o validare a direcţiei pe care a ales-o pentru IMROSKA: „Este o onoare şi o confirmare că viziunea mea despre creaţiile fashion încărcate cu energie şi vibraţii înalte este apreciată la nivel internaţional. Fuziunea între fizica cuantică şi modă este una din pasiunile mele, aşa că voi continua să creez piese vestimentare care celebrează esenţa vieţii şi personalitatea fiecărei femei care le poartă.

 

Roxana Ostroveanu este un designer român de haute couture care s-a remarcat prin viziunea sa inovatoare şi capacitatea de aduce în creaţiile sale elemente ce depăşesc graniţele modei tradiţionale. Brandul său, IMROSKA, este o marcă de lux specializată în haute couture, recunoscută pentru creaţiile sale exclusiviste atât în pret-a-porter, cât şi în colecţiie bridal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.