Nike este sinonim cu pantofii de sport. Sau adidaşii. Dacă eşti din Ardeal, papuci Nike. Dacă nu, papuci Nike sunt doar şlapii realizaţi de acest brand american de top. Nike este brandul lui Lebron James, Serena Williams, Cristiano Ronaldo, Naomi Osaka, Rafael Nadal şi a multor alţi sportivi de elită. Există modele pentru toate sporturile, în toate culorile, pentru toate stilurile, pentru oamenii sobri, dar şi pentru cei extrovertiţi. Există şi mai multă varietate atunci când vine vorba de adidaşi Nike damă. Indiferent pe care îl alegeţi, puteţi fi sigure că sunt confortabili, de încredere şi că preţul lor merită performanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

În acest articol vă ajutăm să găsiţi adidaşi Nike damă care se potrivesc cel mai bine nevoilor şi bugetului dumneavoastră.

Care sunt cei mai buni adidaşi pentru femei Nike?

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Nu există un model de pantofi Nike pentru femei care să fie mai bun din toate punctele de vedere decât ceilalţi. Acesta va depinde de sportul practicat, de intensitatea activităţii fizice, precum şi de diversele dumneavoastră nevoi şi de bugetul dvs.

Nike Stroke

Inspiraţi din lumea alergării, concepuţi pentru a reduce riscul de accidentare, realizaţi cu spumă şi detalii îmbunătăţite la partea superioară, oferă o potrivire sigură şi amortizată. Amortizare cu aer.

Nike Court Royale Arc

Adidaşii din pânză Nike Court Royale Arc pentru femei: stil retro, partea superioară din pânză, confort de înaltă calitate, fuzionează talpa intermediară şi talpa exterioară pentru a vă oferi un confort uşor, aspect natural, talpă exterioară clasică din cauciuc pentru durabilitate, model al tălpii exterioare în formă de solzi pentru tracţiune.

Nike Air Zoom Pulse

Conceput şi testat de asistente medicale, modelul Nike Air Zoom Pulse combină amortizarea şi tracţiunea flexibilă pentru o senzaţie de confort şi naturaleţe care rezistă pentru perioade lungi încălţată. Amortizarea din spumă moale cu o unitate Nike Zoom Air sub călcâi asigură un confort deosebit pentru picioarele dvs în timpul alergărilor lungi. Pantoful antiderapant, fără şireturi, este uşor de curăţat şi are o curea elastică pentru o potrivire sigură.

Nike Air Vapormax

Conceput iniţial pentru alergare de performanţă, acest adidas oferă tehnologia Nike Air pentru confort şi amortizare maximă. Cu o unitate Air dintr-o singură bucată care acoperă întreaga lungime a tălpii pantofului, Nike Air Vapormax este conceput pentru a te face să te simţi ca şi cum ai merge sau alerga pe aer. În plus, partea superioară Flyknit, care asigură elasticitate şi susţinere, este fără cusături şi respirabilă pentru a atenua transpiraţia piciorului şi este fabricată din fire reciclate post-industrial. Alte materiale sustenabile se regăsesc în cauciucul reciclat din talpa exterioară, care adaugă tracţiune la fiecare pas.

Nike Zoom Structure

Dacă preferaţi suportul şi durabilitatea unui adidas de alergare adevărat, pe care îl puteţi purta şi ca pantof de lucru, Nike Zoom Structure a fost testat de sute de alergători pentru a proiecta plăcuţa de protecţie împotriva impactului de sub călcâi, pentru a oferi o tranziţie lină şi amortizată de la călcâi la vârf. Aceste detalii au creat, de asemenea, o parte superioară aerisită, cu respirabilitate exact acolo unde aveţi nevoie de ea, fie că sunteţi la a cincea oră de când staţi încălţată sau la al cincilea kilometru al unei alergări lungi. Acest pantof este flexibil şi rezistent, aşa că oferă durabilitate şi confort în acelaşi timp, cu o căptuşeală moale în jurul călcâiului şi gleznei pentru a împiedica încreţirea şosetelor, o limbă moale care oferă o pernuţă pentru şireturi şi un călcâi modelat pentru a menţine piciorul în siguranţă.

Nike React Infinity Run

Fabricat cu spumă React, cea mai moale şi mai eficientă spumă de până acum de la Nike, modelul Nike React Infinity Run este proiectat cu mai puţin material între talpă şi talpă intermediară, permiţând piciorului dvs să fie mai aproape de spumă. Acest lucru ajută la crearea unei experienţe mai receptive şi mai elastice, în timp ce spuma are o înălţime mai mare şi oferă o senzaţie mai moale.

Nike React Phantom Run Flyknit

Este o versiune fără şireturi a adidasului care este foarte uşor de încălţat şi de scos. Cauciucul de pe talpa exterioară ajută la asigurarea tracţiunii şi durabilităţii la nivel înalt, în timp ce mulajul din jurul călcâiului menţine siguranţa, astfel încât să vă puteţi concentra pe munca dvs.

Povestea Nike: o jumătate de secol de calitate şi succes

Nike a fost fondată la 25 ianuarie 1957 de către Phil Knight, atlet al Universităţii din Oregon, şi de antrenorul său William Jay „Bill” Bowerman. Compania s-a numit iniţial Blue Ribbons Sports (BRS) şi a deschis primul magazin în 1966 în Santa Monica, California.

Cinci ani mai târziu, a fost redenumită Nike Inc. De atunci, creşterea a fost de neoprit. În anii 1980, deţinea deja 50% din piaţa americană de încălţăminte sportivă.

Cu toate acestea, expansiunea pe piaţa globală are un an special: 1985, când au semnat cu un debutant promiţător în baschet pe nume Michael Jordan, care în anii 1990 avea să devină cel mai mare jucător din toate timpurile, mereu cu sigla Nike pe pantofi. În 1988 a apărut prima reclamă cu sloganul Just Do It, care este încă o mantra pentru companie.

Astăzi, Nike este sinonimă cu excelenţa, pentru calitatea produselor sale, pentru confortul şi durabilitatea lor şi pentru că este marca marilor sportivi de azi şi din toate timpurile. Produce nu numai încălţăminte, ci şi îmbrăcăminte şi accesorii, fiind prezentă în întreaga lume, atât în magazinele proprii ale mărcii, cât şi în magazinele de sport şi în marile magazine.

De ce să ţineţi cont atunci când alegeţi adidaşii damă Nike

Atunci când căutaţi adidaşii ideali Nike trebuie să ţineţi cont de mulţi factori. Primul lucru pe care trebuie să-l luaţi în considerare este dimensiunea şi potrivirea. Adidaşii Nike sunt disponibili într-o varietate de lăţimi, aşa că este important să găsiţi lăţimea potrivită pentru picioarele dumneavoastră. Vreţi să vă asiguraţi că se potrivesc confortabil şi că oferă suficient sprijin. Pentru a testa confortul, încercaţi adidaşii şi plimbaţi-vă în ei pentru o vreme. Dacă simţiţi că se freacă sau vă provoacă durere în orice zonă, nu sunt potriviţi pentru dumneavoastră. Dar dacă nu aveţi ocazia să îi încercaţi, ţineţi cont de tabelul de mărimi şi de alte modele pe care le aveţi deja.

Un alt factor pe care trebuie să-l luaţi în considerare atunci când vă alegeţi adidaşii Nike este suportul. Sportul implică multe mişcări laterale, aşa că este important să aveţi papucii Nike care să ofere un suport bun.

Căutaţi adidaşi Nike damă cu caracteristici precum suport pentru arcadă şi amortizare pentru a ajuta la absorbţia şocurilor şi pentru a vă proteja picioarele.

În cele din urmă, luaţi în considerare bugetul dvs. Modelele mai ieftine au mai puţine caracteristici şi este probabil să dureze mai puţin decât cele mai scumpe şi mai sofisticate. Ieftinul vă poate costa pe termen lung. Dacă sunteţi o persoană care va folosi adidaşii Nike (sau papuci Nike) în mod constant, poate doriţi să investiţi ceva mai mult în ei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.