Eugen Pîrvulescu, senator de Teleorman, a fost ridicat vineri dimineaţă şi adus la la DNA, declarând la sosire că nu ştie ce acuzaţii i se aduc. El este deja trimis în judecată de DNA pentru că ar fi trucat concursul de la Serviciul judeţean de Ambulanţă Teleorman.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

UPDATE - Senatorul a fost adus în jurul orei 10 la sediul central al DNA. Pîrvulescu a declarat la sosire că nu ştie ce acuzaţii i se aduc.

 

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

ŞTIREA INIŢIALĂ - Surse apropiate anchetei spun că senatorul este cercetat pentru nstigare la cumpărarea de influenţă, relatează G4Media.

Recent, el a anunţat că pleacă din PNL, partid pe listele căruia a candidat şi a fost ales la alegerile din 2020, şi că se alătură echipei lui Mircea Geoană.

Pîrvulescu a fost trmis în judecată de DNA în ianuarie 2022 după ce şi-ar fi folosit influenţa pe lângă membrii unor comisii de concurs de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Teleorman, cărora le-ar fi cerut să îi dea subiectele pentru concursuri organizate pentru posturi de asistent medical şi şofer. El le-ar fi solicitat să îi favorizeze la proba practică pe candidaţii indicaţi de el pentru a obţine aceste posturi.

 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.