Unsprezece persoane au fost rănite uşor după ce o scară rulantă din staţia de metrou Uçyol, la Izmir, pe coasta de vest a Turciei, şi-a schimbat sensul, iar mai multe persoane s-au dezechilibrat şi au căzut, scrie Daily Sabah, relatează 20minutes.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Acest incident a provocat îngrijorări puternice cu privire la siguranţa infrastructurilor.

Mai multe înregistrări video realizate de camere de supraveghere, publicate pe reţele de socializare, surprind scara rulantă îschimbându-şi direcţia, în timp ce pe ea se aflau aproximativ 15 persoane.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

O persoană este surprinsă în timp ce se deplasează rapid în direcţia opusă, pentru a evita o cădere, însă altele şi-au pierdur echilibrul, au căzut şi au ajuns în partea de jos a scării

Martori au sărit imediat în ajutorul răniţilor, iar salvatori au intervenit rapid.

Persoanele cele mai afectate au fost transportate la spitale din vecinătate pentru a li se acorda îngrijiri.

Întreţinerea şi mentenanţa scărilor rulante din staţia de metrou Uçyol au fost efectuate la 30 iunie, cu o zi înainte să aibă loc defecţiunea.

Echipe tehnice de la Metro Inc şi experţi de la filiala din Izmir ai Camerei Inginerilor Mecanici au cooperat pentru a stabili cauza defecţiunii, iar anchete judiciare au fost deschise.

Acesta nu este primul incident de acest fel.

Potrivit Anatolia Today, un incident asemănător a avur loc în staţia de metrou Uçyol la 30 decembrie, când au fost rănite cinci persoane.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.