Unsprezece genţi marca de lux Hermès au fost furate de la cumnata lui Tamim ben Hamad Al Thani, emirul Qatarului, sâmbătă, în timp ce aceasta se afla la bordul unui tren TGV în gara Toulon, a aflat Le Figaro de la o sursă apropiată cazului. Bagajele conţineau "efecte personale foarte valoroase", a adăugat sursa din poliţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Femeia, care se afla într-un tren de la Nisa către Paris şi urcase din gara Cannes, era însoţită de "angajata sa casnică", a precizat aceeaşi sursă.

După ce femeia a observat că îi lipsesc obiectele personale, undeva între orele 12:00 şi 13:40, trenul a fost blocat timp de aproximativ douăzeci de minute pe peron "pentru o căutare care s-a dovedit inutilă".

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

A fost deschisă o anchetă, încredinţată Comisariatului Naţional de Poliţie din Toulon (CPN), iar cercetările continuau duminică.

Trenurile de mare viteză din Franţa au fost afectate, vineri, cu câteva ore înaintea începerii Jocurilor Olimpice, de mai multe acte de sabotaj, care au perturbat transporturile pe calea ferată din Franţa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.