Donald Trump este aşteptat să ţină un miting de campanie vineri în Aurora, Colorado. Fostul preşedinte a menţionat în mod repetat Aurora în comentariile referitoare la imigraţie şi a afirmat fără dovezi că faimoasa bandă venezueleană Tren de Aragua a făcut ravagii în oraş şi a terorizat o mână de clădiri de apartamente, relatează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
În timpul dezbaterii prezidenţiale de luna trecută, Trump a menţionat oraşul: „Uitaţi-vă la Aurora, în Colorado. Ei preiau controlul asupra oraşelor. Preiau clădirile. Intră prin violenţă”, arătând oraşul ca un prevestitor a ceea ce ar putea aduce migraţia necontrolată în oraşele din America.
 
Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
Poliţia din Aurora spune că influenţa bandelor este „izolată”, iar oraşul Aurora a replicat că adevărata problemă a fost reprezentată de condiţiile de locuit abuzive. Rezidenţii care locuiesc într-una dintre clădirile în cauză au declarat pentru CNN că nu erau conştienţi de preluarea controlului de către crima organizată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.