Cântăreaţa americană Taylor Swift s-a întâlnit cu două supravieţuitoare ale atacului sângeros de la Southport, în regatul Unit, şi cu familii îndoliate de dramă, relatează revista Rolling Stone.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Potrivit revistei, starul pop a discutat luni seara cu cei doi copii la Londra, unde se află în trecere în cadrul turneului său ”Eras”.

Ea s-a întâlnit cu mai multe familii îndoilate de acest atac cu cuţitul, soldat cu trei morţi.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

Întâlnirea a avut loc în culise, iar câteva fotografii de la această întâlnire au fost postate pe reţeaua de socializare TikTok.

”Tu ai desenat stele în jurul cicatricilor mele. Un mulţumesc uriaş lui Taylor Swift şi mamei sale pentru că ne-au oferit cea mai magică noapte posibilă”, a scris Sami Foster pe în explicaţia fotografiei postate.

Atacul cu cuţitul a avut loc la 29 iulie, la Southport, în nord-vestul Angliei, în timpul unui curs de dans pe cântecele lui Taylor Swift.

Victimele au fost trei fete - Bebe King (6 ani), Elsie Dot Stancombe (7 ani) şi Alice da Silva Aguiar (9 ani).

Alţi opt copii şi doi adulţi au fost răniţi.

Toţi răniţii au fost externaţi până în prezent.

Acest triplu omor a fost urmat de o săptămână de violenţe rasiste şi islamofobe în toată Anglia şi în Irlanda de Nord, după ce suspectul a fost prezentat iniţail în mod fals ca fiind un solicitant de azil musulman.

Este vorba despre un adolescent în vârstă de 17 ani, Axel Rudakubana, născut la Cardiff, în Ţara Galilor, într-o familie originară din Rwanda, potrivit presei.

După atac, Taylor Swift a reacţionat pe Instagarm, unde s-a declarat ”în şoc”.

”Oroarea atacului de ieri de la Southport mă copleşeşte neîncetat”, mărturisea cântăreaţa în vârstă de 34 de ani.

”Erau doar nişte copii la un curs de dans. Nu ştiu deloc cum să-mi exprim susţinerea faţă de aceste familii” mărturisea ea într-un mesaj postat ca story.

O serie de cinci concerte la Londra ale interpretei ”22” a constituit revenirea pe scenă a lui Taylor Swift după anularea show-urilor prevăute la Viena, în Austria, din cauză că au fost vizate de planul unui atentat sinucigaş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.