Un tânăr palestinian ameninţa marţi, într-un balcon în centrul Atenei, să arunce în aer o butelie de gaz şi să se arunce de la etajul al şaselea, scrie presa greacă şi agenţia de presă ANA, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Potrivitpoliţie, contactată de AFP, bărbatul - născut în 1996 - este ”probabil” palestinian şi a mai încercat să se sinucidă şi săptămâna trecută, după care a fost internat într-un spital psihiatric.

Potrivit unor jurnalişti AFP aflaţi la faţa locului, bărbatul, dezbrăcat la bustul gol şi cu un ciţit în mână se balansa în mod periculos pe balustrada unui balcon într-un imobil situat în apropiere de sediul Ministerului Dezvoltării Rurale, în centrul capitalei elene.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Circulaţia a fost oprită temporar în jur de către autorităţi, iar un dispozitiv de poliţie important a fost desfăşurat la faţa locului.

Imobilul respectiv şi sediul ministerului din apropiere au fost evecuate, ca măsură de precauţie.

Potrivit unei cunoştinţe a acestui bărbat, intervievată de AFP, tânărul a sosit în Grecia în urmă cu doi ani şi consumă droguri.

Soţia sa şi cei doi copii ai lor se află în prezent în Fâşia Gaza, potrivit acestei surse.

Cel puţin 40.972 de persoane au fost ucise în Războiul din Fâşia Gaza, potrivit Ministerului Sănătăţii al Hamas.

În total 1.205 persoane au fost ucise la 7 octombrie în sudul Israelului, într-un atac al mişcării islamiste palestiniene Hamas, majoritatea civili, potrivit unui bilanţ AFP întocmit în baza unor date oficiale israeliene.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.