În epava Bayesian, superiahtul lui Mike Lynch, se mai află doar corpul unei femei, după ce cinci trupuri au fost scoase la suprafaţă miercuri, şi anume cel al lui Hannah, fiica magnatului britanic al tehnologiei, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Scafandrii au recuperat joi dimineaţa corpul ulotimului bărbat dat dispărut în urma naufragiului, luni, în Sicilia, al superiahtului magnatului britanic al tehnologiei Mike Lynch, declară AFP Paza de Coastă, care confirmă astfel moartea acestuia din urmă.

În total trei bărbaţi şi trei femei erau daţi dispăruţi de luni dimineaţa, când a avut loc naufragiul Bayesian în largul insulei italiene. În epavă se mai află doar cadavrul unei femei, după ce cinci cadavre au fost aduse la suprafaţă începând de miercuri, potrivit aceleiaşi surse.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

Scafandri specializaţi lucrează cu ajutorul unui robot submarin şi au scos patru cadavre miercuri din epava velierului care se află la 50  de metri adâncime, la 700 de metri de portul Porticello.

Alt cadavru a fost recuperat joi, au constatat jurnalişti AFP.

ULTIMA VICTIMĂ DIN EPAVĂ AR FI FIICA LUI MIKE LYNCH

Aceste cinci cadavre ridică numărul morţilor la şase, după ce un membru al echipajului a murit luni.

O femeie este căutată în continuare, fără să se ştie cine anume, în aşteptarea identificării oficiale a corpurilor.

O sursă apropiată anchetei a declarat că corpurile lui Mike Lynch şi fiicei sale Hannah nu se aflau între primele patru recuperate.

Ultima victimă din epavă, o femeie, ar fi, aşadar, Hannah.

Mike Lynch, un om de afaceri extrem de bogat, supranumit ”Bill Gates-ul britanic”, sărbătorea împreună cu prieteni, colaboratori şi avocaţi achitarea sa, în iunie, într-un poces de fraudă în Statele Unite care l-ar fi putut costa ani grei de închisoare.

În afară de Mike Lynch şi de fiica sa, celelalte patru persoane care au lipsit la apel de luni sunt Jonathan Bloomer, preşedintele Consiliului de Administraţie al Morgan Stanley International - o filială a băncii americane - şi al asigurătorului Hiscox, soţia acestuia şi Chris Morvillo, un avocat care l-a apărat pe Mike Lynch în procesul său în Statele Unite, împreună cu soţia sa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.