Patru persoane au fost rănite vineri, într-un supermarket, la Sankt Petersburg, în nord-vestul Rusiei, de către un bărbat care a fost arestat de către forţele de ordine, anunţă Comitetul regional de anchetă, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Atacatorul a ”atacat clienţii şi i-a înjunghiat cu un cuţit” într-un supermarket aparţinând grupului rus ”O'Key”, anunţă într-un comunicat Comitetul regional de anchetă.

Motivul acestui atac nu este cunoscut în această fază.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

”Patru victime cu răni de diverse grade de gravitate au fost spitalizaţi şi au primit îngrijiri medicale”, iar suspectul ”a fost arestat la faţa locului crimei”, precizează comitetul.

O anchetă a fost deschisă cu privire la ”tentativă de omor a două sau mai multe persoane”, potrivit autorităţilor.

Comitetul de anchetă a difuzat imagini de la supermarket după atac, în care apare o pată mare de sânge pe podeaua unuia dintre raioane.

În fotografii publicate de site-ul Fontanka apare un bărbat care poartă o vestă neagră, culcat la pământ de către poliţişti şi un cuţit pătat de sânge.

În imagini surprinse de camere de supraveghere apare un bărbat care fuge în supermarket, atacând o persoană cu un cuţit, după care aruncă o sticlă cu apă cătrea aceasta.

O femeie, martoră a atacului, declară Fontanka că a văzut un bărbat aruncând cu ”sticle de şampanie” şi luând un cuţit.

Clienţii au ”fugit”, însă el ”a prins o femeie în mijlocul magazinului şi a înjunghiat-o în piept”, delară ea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.