Explozia unei bombe artizanale în toaleta unui cinematograf din Lyon a provocat panică marţi după-amiază, deşi dispozitivul exploziv, fabricat dintr-o sticlă de plastic, acid clorhidric şi aluminiu, nu a provocat victime şi nici pagube materiale, însă o a doua bombă a fost descoperită apoi în sala de cinema, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serviciile specializate în riscuri chimice, nucleare şi biologice s-au deplasat rapid la faţa locului, însoţite de poliţie, pentru a evacua cinematograful UGC Confluence şi atunci au găsit o altă sticlă, mai mare, într-o sală în care se aflau 17 persoane şi în care era proiectat filmul "Bad Boys: Ride or Die".

Cinci tineri, patru minori şi un adult, au fost reţinuţi la faţa locului. Doi dintre ei sunt încă interogaţi pentru a afla de ce au venit la cinematograf cu cele două dispozitive explozive.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Potrivit primelor informaţii, motivul terorist a fost exclus de anchetatori, dar investigaţiile sunt încă în curs.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.