Tehnicianul Erik Ten Hag încă are încredere în Marcus Rashford, în ciuda ultimelor luni complicate ale jucătorului, dar se aşteaptă ca acesta să dea dovadă de profesionalism pentru a reveni la cea mai bună formă la Manchester United.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

După ce a nu a fost selecţionat de selecţionerul Gareth Southgate la ultimul Campionat European şi apoi a dezamăgit la începutul sezonului, Marcus Rashford şi-a regăsit recent cea mai bună formă, marcând împotriva lui Southampton (3-0) în Premier League, înainte de a înscrie marţi o dublă împotriva echipei de D3 Barnsley (7-0) în Cupa Ligii Angliei.

Prezentat la debutul său ca un talent uriaş care ar fi trebuit să întruchipeze viitorul lui Manchester United, englezul împlineşte luna viitoare 27 de ani.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

 „Cred că toţi jucătorii care joacă în Premier League, şi cu atât mai mult la acest club, trebuie să dea dovadă de rezilienţă. Cariera unui fotbalist nu este alcătuită doar din suişuri, există şi coborâşuri. Trebuie să le faci faţă. Marcus are experienţă, ştie cum să lupte, cum să-şi relanseze cariera şi performanţele. A luat hăţurile în mână şi cred că este pe drumul cel bun. A început foarte bine sezonul, dar trebuie să continue şi să progreseze”, a declarat antrenorul olandez.

Fostul atacant Ruud van Nistelrooy, care s-a alăturat stafului lui Ten Hag în acest sezon,  a stabilit deja o relaţie de încredere cu Rashford. „Cred că Marcus avea nevoie de acest ajutor. Dar el ştie, de asemenea, ce trebuie să pună în aplicare în viaţa lui, să aibă atitudinea potrivită la antrenamente şi în meciuri. Are performanţe bune atunci când dă dovadă de profesionalism pentru că este un jucător de clasă. Cred că el a ştiut întotdeauna, şi toţi jucătorii ştiu, că atunci când stilul tău de viaţă nu este corect, nu poţi performa. Nu ajungi la cel mai bun nivel dacă nu ai o viaţă sănătoasă şi disciplinată în afara terenului”, a adăugat Ten Hag.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.