Hunter Biden a renunţat la un proces împotriva Fox News pentru că a publicat fotografii şi videoclipuri nud cu el într-o emisiune fictivă care "simula" un proces ce i-ar fi fost intentat din cauza afacerilor sale din străinătate, potrivit unui document depus duminică la tribunal de avocaţii săi, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Documentul nu oferă niciun motiv pentru renunţarea voluntară la proces. Hunter Biden intentase procesul la începutul acestei luni.

Retragerea acţiunii în justiţie vine la câteva ore după ce tatăl lui Hunter,  preşedintele Joe Biden, a renunţat la cursa prezidenţială din 2024 sub presiunea colegilor democraţi.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

ABC News a relatat pe surse că Hunter a renunţat la proces cu intenţia de a face o nouă plângere împotriva unor noi inculpaţi.

Fox a difuzat miniserialul "The Trial of Hunter Biden: A Mock Trial for the American People" (Procesul lui Hunter Biden: Un proces simulat pentru poporul american) pe platforma sa de streaming Fox Nation în octombrie 2022, dar a retras producţia în luna aprilie a acestui an sub ameninţarea unui proces intentat de avocaţii lui Hunter Biden.

Serialul TV descria un proces fictiv al lui Hunter Biden pentru lobby ilegal în străinătate şi mită, infracţiuni pentru care nu a fost pus sub acuzare, şi includea fotografii şi videoclipuri cu Hunter Biden nud şi implicat în acte sexuale.

Un purtător de cuvânt al Fox News Media a declarat pentru site-ul de ştiri Axios că societatea reiterează comentariile anterioare potrivit cărora procesul este "motivat politic" şi "lipsit de fundament".

În iunie, fiul preşedintelui Joe Biden, Hunter Biden, a fost găsit vinovat de un juriu din Willmington, statul Delaware, pentru că a minţit în legătură cu consumul de droguri cumpărându-şi astfel ilegal o armă. Hunter Biden este primul fiu al unui preşedinte american în funcţie judecat şi condamnat penal. Cazul împotriva lui Hunter Biden a fost intentat de un procuror special al Departamentului de Justiţie al SUA, David Weiss, numit în timpul administraţiei lui Trump. Weiss l-a acuzat, de asemenea, pe Hunter Biden de trei infracţiuni grave şi şase infracţiuni fiscale minore în California, susţinând că nu a plătit impozite de 1,4 milioane de dolari între 2016 şi 2019, în timp ce a cheltuit milioane de dolari pe droguri, escorte, maşini exotice şi alte obiecte de mare valoare. Hunter Biden a pledat nevinovat la aceste acuzaţii. Un nou proces îl aşteaptă în data de 5 septembrie la Los Angeles.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.