Locuitori au fost evacuaţi dintr-o zonă rezidenţială din Houston, în Texas, în sud-estul Statelor Unite, după ce un gazoduct a luat foc în zona rezidenţială respectivă, potrivit autorităţilor locale, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Autorităţile locale au ordonat evacuări în zone vecine”, a anunţat oraşul Deer Park, situat la est de Houston, unde a izbucnit sinistrul.

”O anchetă este în curs în vederea stabilirii cauzelor incendiului”, a precizat primăria.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Postul local KHOU 11 a difuzat imagini care surprind o flacără uriaşă ieşindv vertical din conductă. Vecini au declarat că au auzit o explozie.

Întreprinderea proprietară, Energy Transfer, a declarat AFP că gazoductul care a luat foc ”a fost izolat pentru ca reziduurile să se consume în siguranţă”, fără să estimeze de cât timp este nevoie în vederea unei combustii complete.

 

A natural gas pipeline owned by @EnergyTransfer caught fire in Deer Park.

Autorităţile locale estimau că erau necesare mai multe ore.

Un oficial local a anunţat că aproximativ 350 de case se află în zona incendiului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.