Donald Trump a pozat în lider de statură internaţională capabil să pună capăt conflictelor din lume ”cu un telefon” şi a apreciat în alocuţiunea pe care a susţinut-o la Convenţia Republicană de la Milwaukee că dictatorului nord-coreean Kim Jong Un, cu care s-a întâlnit în trei rânduri, ”şi lui i-ar plăcea să revin”, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Adversarii noştri au moştenit o lume în pace şi au transformat-o într-o planetă în război”, a declarat el în discursul de joi, în ultima zi a Convenţiei Partidul Repiblican în Wisconsin.

”Şi lui i-ar plăcea să revin. Cred că-i lipsesc, dacă vreţi să ştiţi”, a declarat candidatul republican în alegerile prezidenţiale referindu-se la dictator.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

”Mă înţeleg bine cu el”, a spus el.

El s-a întâlnit cu Kim Jong Un în trei rânduri în timpul preşeinţiei sale, fără să ajungă la vreun acord,

El a promis că, în cazul în care revine la Casa Albă, Coreea de Nord, care deţine arma nucleară, nu va mai lansa rachete.

”O LUME PE MARGINEA CELUI DE-AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL”

Candidatul republican a denunţat, în acest discurs de peste o oră şi jumătate, o lume în opinia sa ”pe marginea celui de-al treilea război mondial”.

”Există o criză internaţională cum lumea rar a cunoscut (...), războiul face ravagii în Europa, în Orientul Mijlociu, un spectru tot mai mare al conflictului planează asupra Taiwanului, Coreei, Filipinelor şi întregii Asii”, a tinat el, denunţând slăbiciunea lui Joe Biden.

El a dat exemplul preşedinţiei sale (2017-2021), în care ”nu aveam războaie” şi a promis să ”restabilească pacea, stabilitatea şi armonia în întreaga lume”. ”Sub conducerea noastră, Statele Unite vor fi din nou respectate”

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.