Trei foşti oficiali americani de politică externă din administraţia Donald Trump s-au întâlnit luni cu premierul Benjamin Netanyahu şi cu alte personalităţi publice în Israel, potrivit unei persoane care are cunoştinţă directă despre acest lucru, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Delegaţia a fost compusă din Robert O'Brien, care a fost al patrulea şi ultimul consilier de securitate naţională al lui Trump, precum şi din fostul ambasador în Emiratele Arabe Unite John Rakolta şi fostul ambasador în Elveţia Ed McMullen, a declarat persoana, care a solicitat anonimatul deoarece itinerariul călătoriei nu a fost făcut public.

În plus faţă de Netanyahu, membrii delegaţiei urmau să se întâlnească cu liderul opoziţiei israeliene Yair Lapid şi cu alţi câţiva oficiali israelieni, a precizat persoana respectivă.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Printre principalele obiective ale călătoriei se numără obţinerea unei mai bune înţelegeri a situaţiei politice interne complexe din Israel, a declarat persoana familiarizată cu vizita. Coaliţia lui Netanyahu este afectată de dezacorduri interne, mulţi israelieni reproşând guvernului său că nu a reuşit să prevină un atac al Hamas din 7 octombrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.