Aripa armată a mişcării islamiste palestiniene Hamas anunţă luni că ostaticii israelieni ţinuţi în Fâşia Gaza se află într-o situaţie ”foarte dificilă”, la un an de la răpirea acestora într-un atac în sudul Israelului la 7 octombrie 2023, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Le spunem (israelienilor) că v-aţi fi putut toţi ostaticii în viaţă acum un an (...). Situaţia ostaticilor rămaşi, psihologică şi sanitară, a devenit foarte dificilă”, anunţă într-o înregistrare video difuzată de către Hamas un purtător de cuvânt al Brigăzilor Ezzedin al-Qassam, Abu Obaida.

Aripa armată a Hamas anunţă că vrea să poarte o ”bătălie de uzură lungă” împotriva Israelului, la un an după atacul său de la 7 octombire în sudul Israelului.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”Alegerea noastră este să continuăm confruntarea într-o bătălie de uzură lungă, dureroasă şi costisitoare pentru inamic”, a anunţat purtătorul de cuvânt al aripii armate a KHamas, Abu Obaida.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.