O persoană a murit şi trei au fost rănite miercuri, într-un accident rutier în care au fost implicate cinci maşini, produs pe DN 6, în judeţul Mehedinţi. Traficul rutier în zonă a fost oprit timp de aproximativ două ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - ”Circulaţia rutieră a fost reluată pe DN 6, în localitatea Şimian, judeţul Mehedinţi, unde s-a produs un accident rutier în care au fost implicate în total 5 autoturisme”, conform Centrului Infotrafic din IGPR.

Bilanţul victimelor este de 4, dintre care o persoană a decedat, iar alte 3 au fost transportate la spital.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Valorile de trafic sunt uşor ridicate în zonă.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 6, localitatea Şimian, judeţul Mehedinţi, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 3 autoturisme. În urma impactului au rezultat 3 victime”, a transmis Centrul Infotrafic.

ISU Mehedinţi a precizat că o persoană este decedată şi două au fost trănite, fiind transportate la UPU de ambulanţe. O persoană evaluată la faţa locului a refuzat transportul la spital.

Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers.

Centrul Infotrafic anunţă că se estimează reluarea normală a traficului în jurul orei 08:30.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.