O fetiţă de şapte ani a fost atacată de un câine de talie mare într-un parc din Sectorul 2 al Capitalei şi a fost rănită, fără a fi nevoie să fie transportată la spital. Animalul, un pui de dobernam care aparţine jucătorului FCSB Malcom Edjouma, era plimbat fără lesă şi botniţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

UPDATE: Surse judiciare au declarat, pentru News.ro, că animalul aparţine jucătorului FCSB Malcom Edjouma. Incidentul s-a produs în Parcul Plumbuita 1, unde cîinele era plimbat de concubina fotbalistului.

Câinele, un pui de doberman de aproximativ şase luni, s-a apropiat de fetiţă, fără intenţia de a o muşca, probabil pentru a se juca.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Fetiţa a căzut şi are câteva zgârieturi. A primit îngrijiri de la Ambulanţă, fără a fi nevoie să meargă la spital.

Francezul Malcom Edjouma, în vârstă de 27 de ani, este legitimat la FCSB din 2022.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Ieri, 10 septembrie 2024, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 7 Poliţie au fost sesizaţi, în jurul orei 14.30,  cu privire la faptul că, în zona unui loc de joacă, din Sectorul 2, o minoră ar fi fost atacată de un câine de talie mare. Poliţişti din cadrul subunităţii s-au deplasat cu operativitate la faţa locului, în parc fiind identificată o femeie, care plimba un câine fără lesă şi botniţă”, a transmis, miercuri, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a peecizat că fetiţei, de 7 ani, căreia i-au fost provocate zgâieturi uşoare, i-au fost acordate îngrijiri medicale, de către un echipaj de prim ajutor.

”Precizăm faptul că nu a fost necesar transportul la spital. Ulterior, la adresa menţionată s-a prezentat si deţinătorul câinelui, un bărbat de cetăţenie străină. Cazul a fost preluat de către Serviciul Protecţia Animalelor, în vederea continuătii cercetărilor şi luării măsurilor legale ce se impun”, a mai transmis sursa citată.

Poliţia explică faptul că cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”neluarea de către proprietarul / deţinătorul animalului a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra persoanei”, conform OUG 55/ 2002 privind regimul de deţinere a câinilor periculoşi sau agresivi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.