Echipaje medicale intervin, duminică după-amiază, la Tohanul Nou, în judeţul Braşov, unde un tobogan gonflabil a fost răsturnat de o rafală de vânt. Primele date arată că patru persoane - o femeie şi trei copii cu vârste între 2 şi 6 ani - sunt rănite. Toate cele patru victime, care sunt conştiente, au fost transportate la spitale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Potrivit ISU Braşov, toate cele 4 victime sunt conştiente şi au fost transportate de echipajele medicale la Spitalul de Pediatrie Braşov, respectiv la Spitalul Judeţean Brasov pentru investigaţii medicale suplimentare şi îngrijiri de specialitate.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Incidentul a avut loc duminică, în jurul orei 14.30, în localitatea Tohanul Nou, unde un tobogan gonflabil a fost luat de vânt.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”La sosirea echipajelor de intervenţie la faţa locului au fost identificate 4 victime conştiente, dintre care un adult (persoană de sex feminin în vârstă de 30 ani) cu suspiciune de fractură deschisă la membru superior şi 3 minori cu vârste de 6 ani, 2 ani şi 4 ani cu traumatisme cranio-faciale şi excoriaţii, fiind în evaluare medicală”, informează ISU Braşov.

La locul producerii incidentului au intervenit două echipaje de stingere cu apă si spumă, dintre care una cu modul de descarcerare, trei echipaje SMURD şi o ambulanţă de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Un incident similar a avut loc în 1 iunie în Oradea, şase copii fiind atunci răniţi, trei dintre ei ajungând la spital.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.