Un accident rutier grav s-a produs, duminică seară, pe DN 2B, în localitatea brăileană Silistraru, în eveniment fiind implicate două autoturisme. În urma impactului, două peroane au murit, şase fiind rănite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

UPDATE: Cele două persoane inconştiente au fost declarate decedate, după ce nu au răspuns zeci de minute manevrelor de resuscitare.

Conform IPJ Brăila, accidentul a avut loc duminică, la ora 19:55, pe DN 2B, la ieşire din localitatea Lacu-Sărat.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
 
În urma evenimentului a rezultat decesul unui tânăr de 24 de ani din localitatea Silistraru şi a unui bărbat, în vârstă de 34 de ani, din Brăila.
 
De asemenea, în urma vătămărilor suferite, şase pasageri din cele două vehicule au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. 
 
Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero. 
 
În cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. 
 
Traficul rutier este în continuare blocat în totalitate.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Potrivit primelor informaţii furnizate de ISU Brăila, patru dintre victime sunt conştiente şi cooperante, în timp ce doi dintre cei încarceraţi sunt inconştienţi.

La faţa locului intervin echipaje de urgenţă din cadrul ISU, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o unitate de descarcerare, precum şi patru ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean  şi echipaje ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean .

Traficul în zonă este blocat.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.