Patru bărbaţi au căzut, duminică, într-un bazin de decantare din curtea unei fabrici de caşcaval din localitatea Ibăneşti, judeţul Botoşani. Echipajele de salvare i-au scos pe cei patru, însă doar unul dintre ei era conştient, ceilalţi trei fiind în stop cardio-respirator. În cazul uneia dintre victime, manevrele de resuscitare au dat rezultat, pentru celelalte două medicii intervenind în continuare şi încercând să le resusciteze. Cei doi bărbaţi nu au răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Victima care a răspuns manevrelor de resuscitare a fost urcată în elicopterul SMURD. Ceilalţi  doi bărbaţi, în vârstă de 50 respectiv 52 ani, nu au răspuns manevrelor de resuscitare. Medicul de pe echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a declarat decesul acestora.
ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit ISU Botoşani, cei patru bărbaţi au vârste cuprinse între 47 şi 56 de ani şi au căzut într-un bazin de decantare din curtea unei fabrici de caşcaval din localitatea Ibăneşti. 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
La faţa locului au intervenit cinci echipaje din cadrul Detaşamentului Dorohoi şi Botoşani, cu două autospeciale de stingere dotate cu kit-uri de salvare din spaţii înguste, trei ambulanţe SMURD, dintre care şi cea de terapie intensivă mobilă, dar şi o ambulanţă de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.  
Victimele au fost scoase din bazin de către pompieri şi preluate de echipajele medicale aflate la faţa locului. 
„Una dintre victime era conştientă şi a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Pentru celelalte trei persoane, găsite în stop cardio-respirator, s-au iniţiat manevre de resuscitare cardio-pulmonare. Una dintre ele a răspuns manevrelor de resuscitare”, informează, la ora transmiterii acestei ştiri, ISU Botoşani.
La faţa locului a fost solicitat şi elicopterul SMURD Iaşi care aaterizat pe un teren viran de lângă fabrică.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.