Un bărbat de aproximativ 30-35 de ani a murit, sâmbătă, după un accident pe Podul Grand, în Bucureşti. El circula cu motocicleta, a pierdul controlul acesteia, a lovit bordura şi a căzut pe linia de tramvai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

UPDATE: Surse din anchetă au precizat, pentru News.ro, că motociclisul avea permisul suspendat. El avea dou dosare nesoluţionate, din 2023 şi 2024, pentru conducere cu permisul suspendat. 

ŞTIRE INITIALĂ: ”La data de 6 iulie a.c., în jurul orei 13.10, Brigada Rutieră a fost  sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe Podul Grant. Din primele informaţii, un bărbat în vârstă de aproximativ 30-35 de ani a condus o motocicletă pe Podul Grant dinspre Piaţa Crangaşi către str. Turda, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, ar fi lovit bordura şi a căzut pe calea de rulare a tramvaiului”, a transmis, sâmbătă, Brigada Rutieră a Capitalei.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Sursa citată am precizat că a fost declarat decesul victimei la faţa locului.

”În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier. La acest moment circulaţia rutieră în zonă se desfăşoară sub îndrumarea poliţiştilor rutieri”, a mai transmis sursa citată.

FOTO - Facebook/ Infotrafic
FOTO - Facebook/ Infotrafic

La ora transmiterii acestei ştiri, este restricţionată circulaţia auto pe sensul de mers dinspre Piaţa Crangaşi  către str. Turda, iar pe sensul de mers dinspre str. Turda către Piaţa Crangaşi este restricţionată circulaţia tramvaielor, vehiculele circulând doar pe banda doi de mers.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.