Un ucrainean de 39 de ani, aflat de câteva zile pe drumuri, fără haine de schimb şi fără provizii, este căutat, marţi seară, de către salvamontişti şi poliţişti de frontieră din Maramureş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Acţiune de căutare - salvare a SPJ Salvamont Maramureş în zona Vf Pop Ivan în M-ţii Maramureşului pentru găsirea şi extragerea unui cetăţean ucrainean în vârstă de 38 ani care se află de câteva zile pe drum fiind ud, fără haine de schimb, fără provizii şi datorită temperaturilor scăzute din munte în uşoară (deocamdată) hipotermie”, anunţă, marţis eară, Salvamont Maramureş.

Sursa citată a rpecizat că o echipa de salvatori montani a pornit spre zona menţionată şi va face joncţiune cu o echipa a Poliţiei de Frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei şi împreună vor urcă în munte, o porţiune cu autospecialele din dotare şi ulterior terestru.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”Evacuarea se va face doar terestru iar operaţiunea de salvare va dura undeva la 7-9 ore”, au transmis salvamontiştii.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.