Un tânăr de 19 ani din Cluj-Napoca a fost arestat preventiv după ce, în urma unui conflict în trafic, a tras cu un pistol de airsoft spre un autoturism, distrugându-i luneta. Incidentul a avut loc într-un cartier din Cluj-Napoca, în timp ce pe stradă se aflau mai multe persoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj a informat, marţi seară, că poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Cluj-Napoca, cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi al Serviciului Criminalistic Cluj, au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară la locuinţa unui tânăr de 19 ani, din municipiul Cluj-Napoca, într-un dosar penal deschis pentru distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

”Din cercetările preliminare a reieşit faptul că, la data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 20:15, în urma unor neînţelegeri în trafic, tânărul ar fi utilizat un pistol de tip airsoft şi ar fi tras un foc asupra unui autoturism, care se deplasa pe o stradă din cartierul Grigorescu din municipiul Cluj-Napoca, distrugând luneta acestuia. În urma incidentului, persoana vătămată, un tânăr de 24 de ani, a sesizat poliţia prin apel la 112. La momentul comiterii faptelor, pe strada respectivă se aflau mai multe persoane, afectând ordinea şi liniştea publică”, a arătat IPJ Cluj.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

În urma percheziţiei, au fost descoperite bunuri de interes în cauză, un tub de gaz pentru pistol neletal, tip airsoft, precum şi o pungă care conţinea bile de culoare albă, de 0,25 grame fiecare.

Ca urmare, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.