Mai multe echipaje de pompieri intervin, duminică, pentru localitatea şi stingerea unui incendiu care a cuprins o hală în care se află tâmplărie PVC, în oraşul Salcea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Incendiul de la Salcea este lichidat.”Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor este efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect”, anunţă ISU.
UPDATE – ISU Suceava anunţă că incendiul este localizat şi pompierii acţionează pentru lichidare. Suprafaţa afectată de flăcări este de aproximativ 1800 de metri pătraţi.
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
ŞTIREA INIŢIALĂ - Incendiul se manifestă în oraşul Salcea, la o hală a unui operator economic care produce tâmplărie din PVC.
 
La momentul soririi echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat, cu degajări mari de fum. În aceste condiţii,  s-a impus transmiterea unui mesaj RO-ALERT, transmite ISU Suceava.
 
La faţa locului intervin pompierii militari şi civili pentru localizarea şi lichidarea incendiului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.