Un autocar cu 57 de pasageri şi un autocamion au fost implicate într-un accident luni dimineaţă, pe DN 1, pe raza localităţii Porumbacu de Jos, din judeţul Sibiu,. Autocarul a ieşit în afara părţii carosabile, fiiind activat Planul Roşu de intervenţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - ”Din totalul de 57 de persoane implicate în accidentul rutier, 3 persoane sunt transportate la spital  Şoferul autocarului a rămas încarcerat. Acesta a fost extras de echipajele de descarcerare fiind preluat inconştient de echipajul SMURD Terapie Intensivă Mobilă. Bărbatul în vârstă de 33 de ani este transportat la UPU Sibiu inconştient”, anunţă ISU Sibiu.

Alte două persoane au fost preluate de echipajele SAJ. Este vorba despre două femei în vârste de 19 şi 38 de ani care sunt transportate la UPU Sibiu. 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
 
Celelalte 53 de persoane rămase din autocar au fost duse la sala de sport din localitate, aşteptând să fie preluate de un alt mijloc de transport. 
 
Şoferul autocamionului a fost evaluat medical şi a refuzat transportul la spital 
 
Începând cu ora 08:16 Planul Roşu a fost dezactivat. 
 

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”În accident sunt implicate un autocar în care ar fi 57 de persoane şi un autocamion. Din primele informaţii şoferul autocarului a rămas încarcerat, s-a acţionat pentru extragerea lui. Acesta este inconştient şi a fost preluat de medicii prezenţi la faţa locului”, anunţă ISU Sibiu, care precizează că, începând cu ora 07:00, a fost activat planul roşu de intervenţie.

 Cele 56 de persoane din autocar au fost evacuate nu mai sunt alte persoane încarcerate.

Şoferul autocamionului nu are nevoie de îngrijiri medicale.

Intervenţia este în desfăşurare.

La faţa locului sunt mobilizate următoarele forţe: trei echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal şi victime multiple, o autospecială de stingere, 6 ambulanţe SAJ dintre care una cu medic De asemenea la faţa locului a fost alertat elicopterul SMURD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.