Poliţiştii din Giurgiu au intervenit, vineri, pentru aplanarea unui conflict iscat între câţiva angajaţi ai Primăriei Mihăileşti şi mai mulţi localnici. Incidentul a pornit după ce muncitorii de la Primărie au montat o plasă care bloca accesul pe o alee, provocând nemulţumirea localnicilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”La data de 7 iunie a.c., ora 09.26, Poliţia oraşului Mihăileşti a fost sesizată, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că are un conflict cu reprezentanţii unei instituţii publice, care vor să închidă o stradă. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar, din primele cercetări, a reieşit faptul că lucrătorii instituţiei ar fi montat o plasă, care bloca accesul unei alei. Ulterior, a fost primit un alt apel de la un angajat al instituţiei, care a sesizat faptul că angajaţii acesteia nu sunt lăsaţi de către mai mulţi cetăţeni să execute o lucrare. La faţa locului au fost direcţionate echipaje de poliţie din cadrul Poliţiei oraşului Mihăileşti, iar în urma cercetării la faţa locului, în zonă s-au strâns mai multe persoane, care au devenit recalcitrante”, informează oficialii Poliţiei Giurgiu.

Sure judiciare au confirmat pentru News.ro că implicaţi în scandal sunt angajaţi ai Primăriei.

La faţa locului au intervenit jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Giurgiu şi al Serviciului pentru Acţiuni Speciale, în vederea aplanării conflictului.

În cadrul intervenţiei, poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale au folosit pulverizatorul cu substanţă iritant-lacrimogenă, precizează Poliţia.

Acţiunea celor de la trupele speciale a provocat nemulţumirea localnicilor, care  reclamă că au fost ”gazaţi”, susţinând că acţiunea celor care au folosit gaze nu este normală.

Localnicii care s-au opus blocării accesului pe alee argumentează primarul a decis să blocheze accesul pe alee fără motiv, explicând că, în condiţiile în care aceasta este blocată, localnicii sunt nevoiţi să ocolească mult.

Poliţia face în continuare cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.