Procurorii şi poliţiştii antidrog din Satu Mare au prins în flagrant trei persoane care încercau să vândă un kilogram de canabis. Valoarea stupefiantelor depăşeşte 28.000 de lei. Unul dintre suspecţi este recidivist. Doi dintre ei au fost arestaţi preventiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Trei persoane, între care una recidivistă, au fost prinse în timp ce încercau să comercializeze peste un kilogram de canabis, în municipiul Baia Mare.
 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
”De asemenea, în urma cercetărilor efectuate s-a reţinut, în sarcina unuia dintre inculpaţi, că în mai multe rânduri, pe parcursul lunii iunie 2024, a procurat, deţinut şi vândut diverse cantităţi de canabis către consumatori de pe raza judeţului Satu Mare”, informează, marţi, DIICOT, printr-un comunicat.
 
În urma unor percheziţii făcute la locuinţele suspecţilor, anchetatorii au identificat încă aproximativ 700 grame canabis, precum şi alte mijloace de probă.
 
Cei trei suspecţi au fost iniţial reţinuţi, iar pe numele a doi dintre ei procurorii au formulat propunere de arestare preventivă, judecătorii emiţând mandate în acest sens.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.