Şase persoane au fost rănite, joi, într-un accident care a avut loc în judeţul Gorj, unde două autoturisme s-au ciocnit la intersecţia dintre un drum naţional şi un drum judeţean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Evenimentul rutier a avut loc în localitatea Câmpu-Mare din judeţul Gorj, primele concluzii ale poliţiştilor care au făcut cercetarea la faţa locului fiind că un şofer nu a acordat prioritate la intrarea de pe un drum judeţean în drumul naţional 67.

”Din primele verificări efectuate de poliţiştii ajunşi la faţa locului, a reieşit faptul că un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe DJ-661-Bengeşti-Ciocadia, ar fi pătruns pe DN-67, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus în mod regulamentar de un bărbat, de 45 de ani, din oraşul Pantelimon, judeţul Ilfov. În urma impactului a rezultat rănirea ambilor conducători auto şi a 4 pasageri din autoturismele implicate, aceştia fiind transportaţi la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, au transmis oficialii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Poliţiştii au constatat că ambii şoferi au permise de conducere corespunzătoare şi nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma accidentului a fost deschis dosar de cercetare penală care vizează comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.