O femeie din Ploieşti s-a îmbătat şi a solicitat ajutor, pretinzând că este sechestrată într-un apartament. Poliţiştii locali, solicitaţi să intervină, au chemat, la rândul lor Poliţia naţională, care a constatat că femeia era beată şi se afla în locuinţa în care stă cu chirie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Incidentul a avut în cursul serii de 3 spre 4 octombrie, într-un bloc din Ploieşti. unde o femeie a ieşit pe balcon şi a ceut ajutorul trecătorilor, pretinzând că este sechestrată. 
La faţa locului au venit pliţiştii locali, care au solicitat prezenţa Poliţiei Naţionale.
Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
„Poliţiştii Secţiei nr.1 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi la data de 4 octombrie a.c, de către poliţiştii locali din municipiu despre faptul că o femeie a fost lipsită de libertate în cursul serii de 3/4 octombrie a.c. În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că aspectele sesizate nu se confirmă. Din cercetări a reieşit că o femeie de 42 de ani, din municipiu, în timp ce se afla într-un apartament închiriat chiar de aceasta, ar fi solicitat sprijin cetăţenilor pentru eliberare întrucât a crezut ca este sechestrată. Ulterior, aceasta ar fi descuiat, din interior, uşa apartamentului în care se afla singură, unor poliţişti locali din municipiu”; informează Poliţia Prahova. 
Surse judiciare au precizat pentru News.ro că femeia avea o alcoolemie de 0,73 la mie alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii au stabilit de asemenea că ea ia tratament pentru depresie, iar pentru că a amestecat medicamentele cu alcoolul a avut acest episod.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.