Un bărbat a fost reţinut de procurorii DIICOT Târgu Mureş după ce a fost prins în flagrant delict când vindea un kilogram de drog supranumit cristal, la Cluj-Napoca. La locuinţa lui au fost găsite alte droguri, cantitatea totală depăşind 21 de kilograme.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Poliţiei Române, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureş, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Târgu Mureş, au documentat activitatea infracţională a unei persoane, cercetată pentru trafic de droguri de risc şi mare risc.
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
Inculpatul a fost prins, luni, în flagrant delict, în municipiul Cluj-Napoca, în timp ce ar fi comercializat aproximativ 1 kilogram de cristal (3-CMC, drog de mare risc).
 
”Ulterior, a fost pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, la locuinţa persoanei în cauză, fiind descoperite şi ridicate peste 16,5 kilograme de canabis (drog de risc), ambalate în mai multe pungi vidate şi aproximativ 3,8 kilograme de drog de mare risc (3-CMC, cunoscut sub denumirea generică de cristal), un grinder şi un cântar de precizie, un aparat de vidat, obiecte purtând urme de substanţă, precum şi alte mijloace de probă”, arată sursa citată.
 
Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Târgu Mureş au dispus reţinerea inculpatului, iar marţi a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Mureş cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.
 
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.
 
Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca şi jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.