Poliţiştii din Vrancea fac, vineri, ample percheziţii în judeţele Vrancea, Galaţi, Vaslui şi Bacău, într-un dosar de contrabandă cu ţigarete.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Conform Poliţiei Vrancea, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Vrancea, împreună cu poliţişti din toate structurile Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, pun în executare 19 mandate de percheziţii domiciliare.

Din cercetări a reieşit că, de la începutul anului până în prezent, persoanele cercetate ar fi achiziţionat şi ulterior ar fi comercializat în mod ilegal ţigarete, în mai multe judeţe.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Activităţile sunt derulate cu sprijinul poliţiştilor Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea, luptătorilor din cadrul serviciilor pentru acţiuni speciale Vrancea, Galaţi, Vaslui şi Bacău şi cel al jandarmilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vrancea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.