Poliţiştii din Ilfov au descins, joi, la locuinţa lui Ion Balint, cunoscut drept Nuţu Cămătaru, într-un dosar în care acesta e suspectat că şi-a însuşit un cal de rasă. La domiciliul bărbatului din Sectorul 5 al Capitalei, au fost găsite mai multe exemplare de animale şi păsări exotice, a căror deţinere de către persoane fizice este interzisă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”În cursul zilei de astăzi, 19 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară în Sectorul 5 din municipiul Bucureşti, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de însuşirea bunului găsit, obiectul dosarului fiind reprezentat de un exemplar cabalin de rasă. În urma percheziţiei, poliţiştii au identificat, la adresa respectivă, mai multe exemplare de animale şi păsări exotice, a căror deţinere de către persoane fizice este interzisă”, transmit oficialii Poliţiei judeţene Ilfov.
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Surse judiciare au confirmat pentru News.ro că descinderea a avut loc la locuinţa lui Ion Balint, zis Nuţu Cămătaru, uul dintre cei mai cunoscuţi membri ai lumii interlope din România.
 
Acolo a fost solicitată prezenţa unei echipe din cadrul Gărzii de Mediu - Comisariatul General şi a unui biolog din cadrul Societăţii Ornitologice Române.
 
Pe numele lui Balint a fost deschis un nou dosar de urmărire penală, în care se fac cercetări de către poliţiştii Biroului de Protecţia Animalelor Ilfov.
 
În urmă cu peste un deceniu, la locuinţa lui Nuţu Cămătari autorităţile au găsit patru lei şi doi urşi, într-o grădină zoologică improvizată în cartierul Ferentari din Capitală. Animalele au fost preluate atunci de către autorităţi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.