Şase copii au fost răniţi uşor, sâmbătă, în timpul unui eveniment dedicat Zilei Copilului, la Oradea. O rafală de vânt a răsturnat un tobogan pe care se aflau micuţii. Trei dintre ei au fost duşi la spital, în cazul celorlalţi trei părinţii refuzând transportul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Vântul puternic a răsturnat, sâmbătă, un tobogan gonflabil în care se aflau şase copii, cu vârste cuprinse între trei şi şapte ani. Incidentul s-a produs în Cetatea Oradea, acolo unde au fost organizate evenimente dedicate copiilor, cu ocazia zilei de 1 Iunie. 
 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
La faţa locului se afla deja un echipaj de pompieri, trimis în zonă preventiv, acesta fiind primul care a intervenit. În urma incidentului, în zona Cetăţii a fost trimisă ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă şi încă un echipaj de prim ajutor de la Detaşamentul 2 de pompieri, au declarat pentru News.ro reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bihor. 
 
Potrivit acestora, cei şase copii aflaţi în tobogan nu au fost răniţi grav, ei fiind evaluaţi la faţa locului de către echipajul medical. În cazul a trei dintre ei părinţii nu au dorit transportul la spital, ceilalţi trei fiind duşi la o unitate medicală pentru investigaţii suplimentare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.