O femeie din Arad, care a fost atacată în propria casă de un recidivist, a scăpat de viol după ce a ripostat ferm în faţa agresorului. În condiţiile în care bărbatul s-a urcat peste ea, în pat şi a imobilizat-o, bătrâna l-a muşcat de buză în momentul în care el a vrut să o sărute, determinându-l astfel să fugă pe fereastră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Agresiunea a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, duminică noaptea, când, în jurul orei 23:15, un bărbat, cunoscut cu antecedente penale, recidivist,  a intrat în casa unei bătrâne din Arad pentru a o viola. 
„În continuare, inculpatul B.F. s-a apropiat de persoana vătămată, care se afla întinsă în pat, şi, profitând de starea de vulnerabilitate vădită a victimei datorată vârstei sale înaintate (84 de ani) şi a bolilor de care suferă, precum şi prin constrângeri fizice, respectiv prin prinderea victimei de braţe şi astuparea gurii cu mâna, a încercat să o sărute pe gură. Cu toate acestea, inculpatul nu a reuşit să sărute persoana vătămată întrucât aceasta din urmă s-a apărat şi l-a muşcat de buza inferioară, motiv pentru care agresorul a părăsit locuinţa, ieşind pe fereastra camerei dinspre stradă”; se afrată într-un comunicat dat publicităţii vineri de Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad. 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
În urma agresiunii, bătrâna a suferit leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare aproximativ 3-5 zile de îngrijiri medicale. 
Agresorul, acuzat de violare de domiciliu şi tentativă la agresiune sexuală, a fost identificat şi reţinut, în după amiaza zilei de 11 septembrie. Joi, 12 septembrie instanţa de judecată a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.