Un bărbat de 31 de ani din judeţul Mureş şi-a ameninţat, duminică, fosta parteneră că va ucide copilul de 4 ani pe care-l au împreună, dacă nu va relua relaţia. El a luat copilul şi s-au dus într-o pădure, unde forţele de ordine l-au găsit şi l-au convins să renunţe la gest.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”La data de 8 septembrie 2024, în jurul orei 16:30, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au fost sesizaţi de către o femeie în vârstă de 22 de ani, cu privire la faptul că fostul său partener, în vârstă de 31 de ani, din Band, a ameninţat-o că îi va ucide fiul minor, în vârstă de 4 ani, pe care îl au împreună, după care va comite suicid, în cazul în care aceasta nu va accepta să reia relaţia cu el. Având în vedere gravitatea situaţiei, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş a fost constituită, de îndată, o echipă operativă complexă, formată din poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Band, luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi un negociator, care s-au deplasat de urgenţă la locul unde se aflau bărbatul şi copilul, respectiv într-o pădure din zona localităţii Band, judeţul Mureş”, a transmis, duminică seară, Poliţia Română.

Sursa citată a precizat că, în urma discuţiilor purtate de către negociator cu bărbatul în cauză, acesta a fost convins să renunţe la intenţiile sale şi să elibereze minorul.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”Ulterior, cel în cauză a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri, urmând a fi transportat la Clinica de Psihiatrie. Precizăm că băieţelul se afla teafăr şi nevătămat, fără urme vizibile de violenţă”, a mai transmis sursa citată.

A fost emis ordin de protecţie provizoriu, fiind totodată deschis dosar penal de ameninţare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.