Mărfuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de peste 1,7 milioane de lei, au fost descoperite în Portul Constanţa, în două containere sosite din China.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Reprezentanţii Gărzii de Coastă au anunţat, joi, că o echipă comună formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali au verificat un container sosit din China şi care era destinat unei firme din Bucureşti. 
”În urma verificărilor amănunţite, s-a constatat că în interiorul containerului se aflau 12050 articole vestimentare şi jucării, susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală ale unor mărci cunoscute, dar şi 3400 accesorii manichiură nedeclarate. Bunurile, cu o valoare de aproximativ 1.100.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea expertizării şi continuării cercetărilor”, au precizat poliţiştii de frontieră.
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Echipele de control au verificat un alt container sosit din China, care avea ca destinaţie o firmă din Republica Moldova.
În container au fost găsite 480 de genţi, susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală ale unor mărci cunoscute.
Bunurile, cu o valoare de aproximativ 600.000 lei, au fost ridicate în vederea expertizării şi continuării cercetărilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.