O persoană a fost rănită, joi seară, fiind tăiată în zona gâtului, într-un conflict spontan produs pe o stradă din Baia Mare. Persoanele suspectate de comiterea faptei sunt căutate de poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”În această seară, la ora 21.59, Poliţia Municipiului Baia Mare a fost sesizată prin apel 112, despre faptul că, pe strada Victoriei, în urma unui conflict spontan, o persoană ar fi fost tăiată în zona gâtului. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, fiind identificată victima, care a fost stabilizată la faţa locului de către echipajele medicale, iar, ulterior, transportată la spital pentru investigaţii medicale de specialitate”, a transmis, joi seară, IPJ Maramureş.

Sursa citată a precizat că persoanele bănuite de comiterea faptei au părăsit locul producerii evenimentului, în prezent fiind efectuate ample activităţi pentru depistarea acestora.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”La nivelul inspectoratului a fost constituită o echipă complexă de cercetare, pentru identificarea persoanelor implicate în scandal şi luarea măsurilor legale care se impun”, a mai transmis sursa ciată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.