Un incendiu s-a produs, sâmbătă după-amiază, în zona turistică Gura Portiţei, la bucătăria unui restaurant, anunţă ISU Tulcea. Din cauza faptului că locaţia este una izolată de Lacurile Goloviţa şi Razelm, intervenţia a fost una dificilă şi de durată. Nu au existat victime, doar o persoană a primit îngrijiri medicale la faţa locului, refuzând transportul la spital. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind un aparat de gătit defect ori neizolat corespunzător.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În această după-amiază am fost alertaţi prin apel la numărul unic de urgenţă 112 despre faptul că în zona turistică Gura Portiţei a izbucnit un incendiu produs la bucătăria unui restaurant. De la primirea apelului, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă a alertat Staţia de Pompieri Babadag dar şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Jurilovca pentru a interveni în timp operativ la faţa locului”, anunţă ISU Tulcea. 
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
Din cauza faptului că locaţia este una izolată de Lacurile Goloviţa şi Razelm, intervenţia a fost una dificilă şi de durată însă, mobilizarea rapidă a SVSU Jurilovca a făcut ca aceştia să ajungă primii la faţa locului, iar la ajungerea echipajului de pompieri din oraşul Babadag, incendiul a fost localizat în proporţie de 90 % de către echipajul SVSU, salvatorii Staţiei de Pompieri Babadag intervenind pentru lichidarea incendiului şi mai apoi pentru localizarea şi lichidarea tuturor focarelor. 
 
”Din fericire, nu au fost înregistrate victime, doar unei singure persoane i-au fost acordate îngrijiri medicale de către echipa medicală a unităţii turistice, aceasta refuzând îngrijirile medicale de specialitate şi transportul la spital”, precizează ISU Tulcea. 
 
”Implicarea personalului, pregătirea acestuia şi mobilizarea exemplară a SVSU Jurilovca a făcut ca pagubele materiale să fie limitate la o terasa de aproximativ 60 mp, o bucătărie si un hol de 20 de mp, 15 mp de acoperiş, mobilier, electrocasnice şi maşini de gătit aflate în interiorul bucătăriei”, mai spun salvatorii. 
 
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind un aparat de gătit defect ori neizolat corespunzător.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.