Pompierii din Vâlcea intervin, marţi seară, pentru stingerea unui incendiu de ampoloare care a cuprins o gospodărie din Copăceni, unde trei persoane sunt asiatate medical. Ard casa, anexe, utilaje agricole, dar şi o moară, pe o suprafaţă de 800 de metri pătraţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”Pompierii militari vâlceni intervin, în aceste momente, la un incendiu produs la o gospodărie, în localitatea Copăceni. Primele echipaje sosite la faţa locului au comunicat că o casă şi mai multe anexe sunt cuprinse de flăcări”, a transmis ISU Vâlcea.

Sursa citată a precizat că la faţa locului intervin mai multe echipaje, atât ale pompierilor, cât şi medicale.

În aceste momente incendiul este localizat şi nu se mai poate extinde.

”Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 800 de mp (sunt afectate casa, anexe, utilaje agricole, moara etc.). Echipajele medicale au evaluat şi asistat medical 3 victime”, a mai transmis sursa citată.

Este vorba despre un bărbat cu arsuri de gradul 1 şi 2 pe torace şi pe umărul stâng care va fi transportat la UPU Vâlcea. A doua victimă, tot bărbat, arsuri de gradul 1 pe antebraţe (transportată la UPU Vâlcea).

Un alt bărbat are o plagă la antebraţul stâng, dar refuză transportul la spital.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.