Poliţiştii din municipiul Brad, judeţul Hunedoara, au percheziţionat locuinţa unui tânăr de 26 de ani, din judeţul Arad, care deţinea fără drept un pistol de tip airsoft, o puşcă, mai multă muniţie, dar şi o arbaletă, un arc şi săgeţi. În urma percheziţiei, bărbatul a fost reţinut 24 de ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Poliţiştii Poliţiei Municipiului Brad au efectuat o percheziţie la domiciliul unui tânăr de 26 de ani, din comuna Almaş, judeţul Arad. În cursul acestei activităţi, poliţiştii au găsit, ca fiind deţinute fără drept, 9 butelii de CO2, 8 tuburi de cartuş (dintre care 4 percutate şi 4 nepercutate), 3 cutii de capse, un recipient de plastic care conţine bile de culoare albă, un pistol tip airsoft, 7 petarde din categoria F4, o arbaletă cu 3 săgeţi, un arc şi 15 săgeţi, o puşcă fără serie, cu aer comprimat, un recipient din plastic care conţinea bile rotunjite, din plumb şi un recipient din plastic care conţinea mai multe săgeţi pentru arc şi arbaletă”, a transmis IPJ Hunedoara.

În urma audierilor, poliţiştii au luat, faţă de tânăr, măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, acesta fiind dus  în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Deva.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.