Poliţiştii din Giurgiu au deschis o anchetă după ce au fost sesizaţi că un bărbat de 61 de ani şi-ar fi omorât în bătaie mama, în vârstă de 84 de ani, iar ulterior s-a spânzurat. Faptele au fost anunţate de fiul bărbatului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit IPJ Giurgiu, Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată, vineri seară, prin apel 112, de către un tânăr de 29 de ani, cu privire la faptul că tatăl său ar fi ucis-o pe bunica sa, o femeie de 84 de ani, după care s-ar fi spânzurat.
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
”Din primele cercetări a reieşit că în timp ce se afla la domiciliul din localitatea Slobozia, judeţul Giurgiu, un bărbat, de 61 de ani, ar fi agresat-o fizic pe mama sa, prin aplicarea de lovituri în zona capului şi a corpului, ulterior survenind decesul acesteia. De asemenea, în holul locuinţei, a fost identificat şi cadavrul bărbatului, care s-ar fi spânzurat, după ce acesta ar fi omorât-o pe femeie”, a transmis sursa citată.
 
Cercetările continuă, fiind deschis un dosar pentru omor. Ancheta a fost preluată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.