Un bărbat din judeţul Caraş-Severin este cercetat după ce a intervenit asupra unor contoare de gaze naturale, modificând indexul. Paguba în acest caz se ridică la 20.000 de euro. Poliţiştii şi procurorii au făcut trei percheziţii, iar în urma acestora au găsit inclusiv o armă neletală, deţinută ilegal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Astăzi, 23 octombrie, poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale Caraş-Severin, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa, au pus în executare 3 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Reşiţa, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru furt de gaze naturale”, a transmis IPJ Caraş-Severin, într-un comunicat de presă.

Furtul de gaze naturale ar fi avut loc începând din anul 2020 până în prezent.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

”Din cercetări a rezultat că, în perioada 2020 până în prezent, un bărbat ar fi intervenit în mod fraudulos asupra unor contoare de măsurare a consumului de gaze naturale instalate la locuinţele unor persoane, modificând indecşii de consum, activitate care ar fi cauzat o pagubă de peste 20.000 de euro societăţii furnizoare. În urma percheziţiilor au fost găsite şi ridicate o armă neletală supusă autorizării, deţinută ilegal, contoare de măsurare a gazului, componente şi sigilii, precum şi înscrisuri de interes în cauză”, a precizat IPJ Caraş-Severin.

Poliţiştii fac cercetări, în acest caz, pentru furt calificat, distrugere, deteriorarea şi modificarea fără drept sau blocarea funcţionării echipamentului de măsurare a consumului de gaze naturale furnizate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.