O femeie şi-a pierdut o mână, joi după-amiază, după ce a fost lovită de un tramvai pe un bulevard din Timişoara. În urma accidentului, o a doua persoană a suferit un atac de panică. Poliţiştii au stabilit că femeia rănită ar fi forţat uşile pentru a coborî, deşi tramvaiul nu era în staţie şi oprise pentru a lăsa să treacă un alt tramvai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
UPDATE - ”Un tramvai condus de o femeie de 60 de ani circula prin Piaţa Maria dinspre Splaiul Tudor Vladimirescu înspre Miron Costin, iar la un moment dat a oprit pentru a trece un alt tramvai din faţă (nu era oprit în staţie), iar o femeie, în vârstă de 79 de ani, ar fi fortat uşile pentru a coborî, s-ar fi dezechilibrat după ce a coborât şi ar fi căzut sub tramvai”, a transmis IPJ Timiş.
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Femeia a fost rănită şi transportată la spital.
 
Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Accidentul a avut loc pe Bd. 16 Decembrie 1989 din Timişoara, pompierii fiind solicitaţi pentru degajarea unei persoane prinse sub tramvai.
 
Potrivit ISU Timiş, au intervenit pompierii din cadrul Detaşamentului 2 Timişoara cu o autospecială de primă intervenţie si comandă, o autospecială de descarcerare şi două motociclete şi două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic.
 
În urma accidentului, două persoane au ajuns la spital.
 
”Victima de sex feminin a fost extrasă şi transportată la spital în stare conştientă, cu amputaţie la membrul superior stâng. Pe lângă aceasta, încă o persoană a suferit atac de panică şi a fost transportată la spital”, a precizat ISU Timiş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.